Velkommen til live-versjonen av Norges favorittpodkast om internasjonale forhold og norsk utenrikspolitikk på Det Akademiske Kvarter!

Hvordan skal Norge være som moderne bistandsnasjon? Regjeringen har nettopp lagt frem den såkalte Utviklingsmeldingen - "Felles ansvar for felles fremtid" - der målet er å utforme en ny norsk utviklingspolitikk i samsvar med FNs ambisiøse bærekraftsmål.

Hva forteller meldingen oss om hvem Norge ønsker å være som bistandsnasjon de neste tiårene? Inneholder den noe som helst nytt? Får Børge Brende den tverrpolitiske enigheten om utviklingspolitikken som han ønsker? Og hersker det dermed full enighet i norsk politikk om hvordan vi skal bidra til utvikling i andre land? Hvis ikke - hvor går de partipolitiske skillelinjene i norsk utviklingspolitikk?

Du verden! inviterer i samarbeid med Chr. Michelsen Institute (CMI) og Studentersamfunnet i Bergen til en utviklende aften, der Christian Borch og Stig Arild Pettersen leder debatten.

I PANELET:
- OTTAR MÆSTAD - direktør ved Chr. Michelsens Institutt.
- PETTER EIDE - partner i Conow kompetansesenter for internasjonale relasjoner, stortingskandidat for Oslo SV og tidligere generalsekretær i Norsk folkehjelp, Care International Norge og Amnesty Norge.
- HEIDI NORDBY LUNDE - stortingsrepresentant for Høyre, og medlem av Stortingets finanskomité.

Flere gjester annonseres!

For mer informasjon, sjekk Du Verden!s Facebook-side